Selecteer een pagina

Iedere organisatie heeft unieke risico’s en vraagt om een eigen aanpak.

Dat is ons uitgangspunt.

Ons doel is dat uw organisatie er veilig op vooruit gaat – op alle fronten.

Wij richten ons op preventie. Mochten er al incidenten zijn voorgevallen, dan wordt herhaling voorkomen. Hierbij staat altijd voorop dat we het praktisch houden.

Dat betekent dat wij gaan voor maximale kwaliteit en werken aan een ‘advies op maat’ dat precies past in uw werk- en risicosituatie. Dit doen wij zowel op projectbasis als bij kortlopende opdrachten.

Tijdens projecten zullen wij periodiek evalueren, zodat we op tijd kunnen bijsturen als dat nodig blijkt.

Onze dienstverlening wordt uitgevoerd door adviseurs die voldoen aan de certificeringseisen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde “kern”deskundigen.

De adviseurs werken naast onze algemene voorwaarden volgens de beroepscodes van de Nederlandse vereniging voor veiligheidskundigen (NVVK), beroepsvereniging Arbeids- en Organisatiedeskundigen (BA&O) en Nederlandse vereniging voor Arbeidshygiëne (NvVA)

Certificering staat garant voor onze kwaliteit.

Risico Inventarisatie en Evaluatie

Safety Assist biedt ondersteuning bij het maken een RI&E die toegespitst is op risico’s uit uw organisatie. Indien u ons inschakelt bij de uitvoering van de RI&E dan is deze toetsing inbegrepen. Zo voorkomt u extra kosten.